Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 SkyActiv-G 90 Centre-Line AUTOMAAT + Convenience & Connectivity Pack - DIRECT LEVERBAAR
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Deep Crystal Blue
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
32317268
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR: MAZDA2 Skyactiv G 90pk  AUTOMAAT in de Centre-Line uitvoering met Convenience&Connectivity Pack bestaande uit; 1. Parkeersensoren achter, 2. Stoelverwarming voor, 3. licht&regensensor, 4. Climate control, 5. Advanced Smart City Brake Support, 6. Blind Spot Monitoring dodehoekwaarschuwingssysteem. Exterieur kleur Deep Crystal Blue. 

Bij het ontwerpen van de Mazda 2 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Ook is de auto voorzien van: dakspoiler, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met dab-radio. Want in deze Mazda bedient u het vanaf het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Mazda 2 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! De Mazda is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

U geniet nog meer van het rijden met uw Mazda omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze 2 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Deep Crystal Blue
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
Bandenreparatieset
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur