Image
Diefstal CX-5  Autobedrijf Knoop

KEYLESS BLOCK

Scroll to content

Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat de Mazda modellen momenteel ook populair zijn bij autodieven. In de afgelopen maanden is het aantal autodiefstallen, en met name van de CX-5 modellen, sterk toegenomen. Uit onderzoek en cijfers van het Landelijke Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) is Mazda steeds vaker het doelwit van diefstal en staat de CX-5 momenteel vermeld in de top 5 van meest gestolen auto’s in Nederland.

 

MAZDA KEYLESS BLOCK

Wij autobedrijf Knoop hebben een anti Relay Attack systeem “Mazda Keyless Block“ voor onderstaande 6e & 7e Generatie Mazda modellen:

  • 6e Gen: Mazda2 (DJ), CX-3, CX-5(KF), Mazda6(GJ/GL) & MX-5 (ND)
  • 7e Gen: Mazda3 (BP), CX-30 & MX-30

De Mazda Keyless Block maakt diefstal door  Relay Attack onmogelijk en beveiligt de Mazda tegen inbraak en diefstal. De Mazda Keyless Block is een SCM gecertificeerd beveiligingssysteem; na montage kan het SCM Certificaat  worden uitgeschreven.

Adviesprijs Mazda Keyless Block €699

(Inclusief montage, BTW, SCM Certificaten Klasse I/Mazda Keyless Block)

Image
CX-5 homura limited buitenkant

RELAY ATTACK WAT IS DIT?

Relay Attack is een veelgebruikte methode voor inbraak en diefstal van moderne personenauto’s. Het gaat hierbij om auto’s die zijn uitgerust met Smart Keyless Entry. Bij Relay Attack wordt het signaal van de autosleutel opgepikt door een speciaal apparaat en doorgestuurd naar een nepsleutel die in de buurt van de auto wordt gehouden. Hiermee denkt de auto dat de originele autosleutel aanwezig is en kunnen de portieren probleemloos worden ontgrendeld. Een simpele druk op de startknop volstaat om de auto te starten en weg te rijden.