Image
Mazda6_combi_hero_crop_2019

FINANCIAL LEASE BIJ KNOOP AUTOBEDRIJVEN

Knoop Autobedrijven biedt de ondernemer die helderheid en zekerheid wil diverse Financial Lease-producten aan. Met Financial Lease rijdt u uw nieuwe Mazda voor een vast financieringsbedrag per maand. Anders dan bij reguliere banken kunt u met onze Financial Lease producten een aflossingsvrije slottermijn in uw financiering opnemen. Dat scheelt aanzienlijk in uw maandlasten. Lees hieronder meer. 

Vast aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt

Highlight calculator

Economisch eigenaar

Highlight Offerte

Scherpe offerte

Altijd actueel

Image
Mazda3 Operational Lease

Wat houdt financial lease in?

Bij Financial Lease financiert u uw auto, waarbij er rekening gehouden kan worden met een aanbetaling of een inruilauto. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaalde slottermijn. U wordt direct economisch eigenaar van de auto. De BTW vordert u terug bij de Belastingdienst en de afschrijvingskosten en de rente zijn ook aftrekbaar. U bepaalt zelf de looptijd van de maandelijkse termijnen. Alle kosten staan vast, dus u weet precies waar u aan toe bent.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies!

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Mazda MX-30 maart 2020 interieur

BEPAAL ZELF UW MAANDBEDRAG

Bij een financiering bij uw bank betaalt u rente en aflossing over het hele bedrag. Bij uw financial-leasecontract bij Knoop Autobedrijven zit dat anders. Het contract is speciaal afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Mazda. Daarom kun u bij ons een aflossingsvrij deel opnemen in uw financieringscontract. Dat deel noemen we de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en géén aflossing. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Een goede slottermijn is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houdt u aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van uw volgende Mazda! 

Image
Knoop Maarssen verzekeringen

U BETAALT. DUS U BEPAALT.

Na betaling van de slottermijn is de Mazda helemaal van u. U kunt uw Mazda dan inruilen voor een nieuwe of gewoon doorrijden. Alle andere autokosten hebt u zelf in de hand, zoals verzekering, onderhoud en eventuele reparatie. Zo houdt u de controle over de autokosten. 

DIT REGELT U ZELF 

  • brandstof 
  • motorrijtuigenbelasting 
  • verzekering
  • onderhoud en eventuele reparaties 
  • vervangend vervoer 
Ik ben al tientallen jaren klant bij garage Knoop en ik ben zeer tevreden over het personeel en het goede onderhoud dat zij aan mijn auto...
Joop
Maarssen
Bij Knoop autobedrijven staan wij voor
Behulpzaam, Betrouwbaar
Deskundig, Duidelijk
Flexibel