Image
mazda6

Zakelijk een mazda rijden

Zakendoen doe je nooit alleen. Daarom staan wij als Mazda dealer altijd voor u klaar met hulp en advies. Dichtbij en persoonlijk. 

Bent u ondernemer en heeft u vragen over mobiliteit Of bent u als zakelijke rijder op zoek naar een nieuwe Mazda? De zakelijke oplossingen van Mazda vormen de allerbeste keuze. Meer weten? Onze zakelijke adviseurs zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en maken graag een afspraak met u op locatie of bij ons in de showroom.

Image
mazda x5

De voordelen van zakelijk rijden bij Mazda

• Stijlvol, betrouwbaar en professioneel visitekaartje van je bedrijf

• Minder afschrijving dus lagere autokosten

• Persoonlijk advies

• De allerbeste keuze voor jou of je bedrijf

MAZDA Financiële diensten

Bij Knoop autobedrijven staan wij voor
Behulpzaam, Betrouwbaar
Deskundig, Duidelijk
Flexibel

GEDREVEN DOOR PASSIE

Als ondernemer wilt u het allerbeste voor uw bedrijf. De beste werkruimte, de beste middelen en de beste mensen. En dat allemaal tegen de beste prijs. Dat perfectionisme, die passie, geldt natuurlijk ook voor uw wagenpark.

Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Zij moeten uitstralen waar u voor staat: stijl, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Als gepassioneerde autobouwers kunnen we daarover meepraten. Dag in, dag uit zijn onze mensen bezig om onze auto’s nog mooier, leuker, veiliger en duurzamer te maken. Die passie is terug te zien in het resultaat: elke Mazda is een schoolvoorbeeld van Japans vakmanschap, waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Dat maakt een Mazda de ideale auto voor u en uw medewerkers.

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur

WAT MAAKT EEN MAZDA VAN DE ZAAK ZO BIJZONDER?

Het bekroonde KODO-design, de erkende veiligheid en de vooruitstrevende techniek – het draagt allemaal bij aan de ultieme rijbeleving. Zodra u plaatsneemt achter het stuur van een Mazda voelt u die ongekende eenheid met de auto. Daardoor komt u beter uitgerust aan bij uw zakelijke afspraken.

En dan hebben we het nog niet gehad over de financiële voordelen. Neem daarvoor contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking! 

MAZDA OPERATIONAL LEASE

MAZDA RIJDEN ZONDER ZORGEN

Voor de ondernemer die gemak en zekerheid wil, biedt Mazda Leasing een full operational leasecontract. Voor een vast bedrag per maand rijdt u in een gloednieuwe Mazda. De auto blijft eigendom van Mazda Leasing en aan het einde van het contract levert u de auto gewoon weer in. Het enige wat u nog hoeft te regelen is het regelmatig wassen en voltanken van uw auto. Zelfs dat tanken kunnen we makkelijker maken met de optionele brandstofpas.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • U betaald een vast bedrag per maand 
  • Inclusief wegenbelasting, allriskdekking en internationale pech-hulp
  • Voor alle reparaties, onderhoud en schade kunt u terecht bij alle Mazda-dealers

 

ONDERHOUD, REPARATIE EN BANDEN
Uw Mazda-dealer is altijd uw aanspreekpunt voor reparaties, onderhoud en vervanging van banden. U hoeft dus niet naar een ander garagebedrijf om bijvoorbeeld de banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel van eventuele schade aan uw Mazda. Bij uw Mazda-dealer is uw Mazda in vertrouwde handen.

VERZEKERINGSDEKKING (ALLRISK)
Het verzekeren van een leaseauto gaat anders in zijn werk dan dat van een privéauto. De verzekering voor een leaseauto bestaat uit een unieke allriskdekking, die in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw Mazda dekt. U sluit hiermee elk financieel risico uit. Als u schade heeft aan uw auto, dan zorgen wij ervoor dat uw Mazda naar de Mazda-dealer wordt gebracht voor het herstel van de schade.

VERVANGEND VERVOER
Mobiliteit is belangrijk voor u. Daarom is het leasecontract optioneel te voorzien van vervangend vervoer. Dus wanneer uw Mazda onverhoopt voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar uw dealer moet, dan krijgt u gedurende de reparatieperiode de beschikking over een vervangende auto.

 

Toon meer
Type
Aanhef