Home Mazda Mazda MX-30

Mazda MX-30

Mazda CX-30
 

GROOT NIEUWS: De 100% Elektrische Crossover van Mazda

De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit, de Mazda MX-30. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. Net als de Skyactiv-X motor die verkrijgbaar is op de Mazda3 en Mazda CX-30, bewijst deze elektrische crossover dat bewust en plezierig rijden samen kunnen gaan.
Het allermooiste is misschien wel dat hij nu direct te bestellen is in de extra royale First Edition uitvoering voor slechts €33.990. Zakelijk rijd je hem al vanaf €82 bijtelling in 2020.


Subsidie aanschaf elektrische auto

Naar verwachting kunnen particulieren vanaf 1 juli 2020 een subsidie aanvragen voor de aanschaf van deze auto.

Meer informatie over de subsidieregeling

v.a. € 33.990
Lease v.a. € 439 p/mnd
Private Lease v.a. € 515 p/mnd

Verkrijgbaar als complete First Edition

De Mazda MX-30 is verkrijgbaar als First Edition met een zeer rijke uitrusting. Met onder andere: 18-inch lichtmetalen velgen, adaptieve LED-verlichting, privacyglass op zijruiten en achterruit, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, climate control, projectie van de belangrijkste rijinformatie op de voorruit en stoelverwarming voor.
Daarnaast beschikt de Mazda MX-30 over een breed scala aan veiligheidssystemen als radar cruise control, dodehoeksdetectie, achteruitrijcamera en een rijbaanassistent. En de elektrische crossover is een echte connected car die je op afstand kunt bedienen en controleren.
4.395mm
 
2.655mm
 
1.570mm
 
1.795mm
 
Wij staan klaar om u van dienst te zijn
Geïnteresseerd in deze Mazda? Private lease, kopen of wilt u graag een proefrit maken?

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing

* Mazda Private Lease aanbod: Mazda Private Lease aanbod wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing en is geldig zolang de voorraad strekt. Overige consumentenacties niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod. Genoemd maandbedrag is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. BTW; motorrijtuigenbelasting; kosten van reparatie en regulier onderhoud; premie voor een verzekering van aansprakelijkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WA-verzekering); premie voor de Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade); premie ongevallen inzittenden verzekering; premie rechtsbijstand verzekering; kosten van pechhulp in binnen- en buitenland; kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur. Het tarief is exclusief brandstof, een mogelijke waarborgsom en metallic/mica lak. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1459 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0397, vraag de dealer naar het tarief voor jouw aanbieding. Tarieven zijn gebaseerd op 6 schadevrije jaren. De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website