Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Exclusive-Line DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • Deep Crystal Blue
  • dodehoek detectie
  • keyless entry
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 4 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
661837849
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurPlatinium Quartz
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

Direct uit voorraad leverbaar Mazda2 Skyactiv-G 90 6MT M Hybrid Exclusive-Line in de kleur Deep Crystal Blue Mica. Betreft een nieuwe auto zonder kentekenregistratie en kilometers. 6 JAAR FABRIEKSGARANTIE!  Prijs is inclusief € 1.000,- inruilpremie.  


Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo′n bijzonder goede Japanse auto. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde zesversnellingsbak manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. Deze Mazda 2 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Koude handen? Da′s voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Voor het ware fingerspitzengefühl zorgt de audiobediening op het stuur. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Mazda zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe 2. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
Deep Crystal Blue
dodehoek detectie
keyless entry
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 31-03-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur