Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Exclusive-Line DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • dodehoek detectie
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 4 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
971699393
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurPlatinium Quartz
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

Direct uit voorraad leverbaar Mazda2 Skyactiv-G 90 6MT M Hybrid Exclusive-Line in de kleur Platinium. Betreft een nieuwe auto zonder kentekenregistratie en kilometers. 6 JAAR FABRIEKSGARANTIE!  Prijs is inclusief € 1.000,- inruilpremie.  

Deze zuinige Mazda 2 is vriendelijk voor uw portemonnee en voor het milieu. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Mazda aan zijn compacte en zuinige motor. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. ‘Boem is ho′? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mazda heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Deze Mazda 2 is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Het doek is gevallen voor de ouderwetse autosleutel. Instappen en wegrijden gaat met keyless start. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 2 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
dodehoek detectie
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
Platinum Quartz
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
airco (automatisch)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 31-03-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur