Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda MX-30

e-SkyActiv R-EV 170 Advantage
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 18"
  • Machine Grey
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
281361278
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurMachine Gray Metallic (licht grijs)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud830 CC
Omschrijving

Deze elektrische Crossover beschikt over een range extender, wat betekent dat naast de elektrische aandrijving een kleine verbrandingsmotor aanwezig is om de batterij op te laden, waardoor je langer kunt rijden zonder te hoeven stoppen om op te laden.
Enkele voordelen van de Mazda MX-30 R-EV ten opzichte van zowel volledig benzine- als volledig elektrische auto's zijn onder meer:

  • Milieuvriendelijk: De MX-30 R-EV produceert geen directe uitstoot tijdens het rijden in de elektrische modus, en de range extender werkt efficiënt om de batterij op te laden, waardoor de totale CO2-uitstoot wordt verminderd in vergelijking met traditionele benzineauto's.
  • Flexibiliteit en gemak: Met de range extender kun je langer rijden zonder te hoeven stoppen om op te laden, waardoor je meer flexibiliteit hebt tijdens lange ritten en minder afhankelijk bent van laadinfrastructuur.
  • Lagere bedrijfskosten: Elektrische auto's hebben over het algemeen lagere bedrijfskosten dan benzineauto's vanwege lagere onderhoudskosten en gunstigere tarieven voor elektriciteit, en de MX-30 R-EV biedt ook brandstofefficiëntie dankzij de range extender.
  • Geavanceerde technologieën: De MX-30 R-EV is voorzien van geavanceerde technologische functies die het rijden veiliger, comfortabeler en plezieriger maken, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor moderne bestuurders.


Geen andere techniek heeft in deze eeuw de automobiel zo veranderd als de hybridetechniek. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Zeer laag in brandstofverbruik, hoog in prestaties: deze hybride auto combineert een verbrandingsmotor en een elektromotor. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige navigatiesysteem. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn DAB ontvangst, regensensor, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Mazda. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe MX-30. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 18"
Machine Grey
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 31-12-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur