Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid Nagisa Aut. € 3.950,- VOORRAADKORTING
  • 18-inch lichtmetalen velgen, Black
  • achteruitrijcamera
  • alarmsysteem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • dodehoek detectie
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
156485203
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurJet Black Mica (donker zwart)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD leverbare Mazda CX-30 e-Skyactiv X 186pk Nagisa uitvoering in de kleur Jet Black Mica nu met € 3.950,- voorraadkorting 

De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merkt u ook aan deze Mazda CX-30. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Mazda CX-30 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Het complete geluidsspectrum van de hi-fi krijgt een extra boost door het high performance audiosysteem. Smartphone in het rood? Geen punt, de draadloze telefoonlader zorgt voor een volle accu. U bent in deze Mazda ook voorzien van dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

In de Mazda CX-30 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Opties
18-inch lichtmetalen velgen, Black
achteruitrijcamera
alarmsysteem
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go
dodehoek detectie
electronic climate controle
Jet Black
keyless entry
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur