Home Nieuws

Nieuws

Het mooiste interieur
Kijk eens met hoeveel zorg en aandacht voor detail ze bij Mazda het interieur maken. Zelfs het luchtrooster ontkomt niet aan hun aandacht. Let ook eens op die mooie stiknaad, dat is toch prachtig?
Mazda update CX-3
Met een meer uitgewerkt Kodo design, aanzienlijk gemodificeerde SKYACTIV-motoren en een breder scala aan i-ACTIVSENSE veiligheidstechnologieën is de Mazda CX-3 klaar om het succes voort te zetten.
Mazda CX-5 Occasion van het jaar 2018
De Mazda CX-5 is uitgeroepen tot het populairste model op de occasionmarkt en heeft daarvoor de 'Occasion van het Jaar 2018' award gekregen. De prijs werd uitgereikt tijdens het Driving Business Remarketing evenement in Inn Style in Maarssen.
Veel voordeel op de Mazda CX-3
Profiteer nu van het gemak van een automaat voor slechts €1.000,- meerprijs én krijg €1.500,- extra inruilwaarde. Hiermee loopt je voordeel op tot €2.500,-.
Vaderdag
Welke Mazda heb jij op je verlanglijstje staan? Fijne vaderdag!
De Mazda3: een perfecte balans tussen design, prestaties en efficiëntie
Een perfecte balans tussen design, prestaties en efficiëntie: dat is de meerwaarde van de Mazda3. Je rijdt de Mazda3 al voor €22.790,- en tijdelijk ontvang je €2.000,- extra inruilwaarde!
Pinksteren: trek eropuit!
Een lang weekend dus extra tijd om er op uit te gaan! Kies nu voor de Mazda CX-5 en krijg een gratis trekhaak t.w.v. €1.220,-. Dan kunnen voortaan de fietsen of de caravan altijd mee.
Moederdag
Waar neem jij je moeder vandaag mee naar toe? Om het extra speciaal te maken, rijd je er natuurlijk naartoe in een Mazda!
Bevrijdingsdag
Waar ga jij naar toe vandaag? Onze tip: in de Mazda MX-5 beleef je de ultieme vrijheid met het dak open en de wind door je haren.
Knoop Mega Sale Actiemodellen
Profiteer tijdens de Knoop Mega Sale weken van veel voordeel op een nieuwe Mazda2, Mazda3, Mazda CX-3 en Mazda CX-5
Koningsdag
Het is Koningsdag! In een Mazda voel je je altijd de koning te rijk. Wat doe jij vandaag?
Kies voor de Mazda CX-5
Kies nu voor de nieuwe Mazda CX-5 en ontvang een gratis trekhaak én krijg €1.500,- extra inruilwaarde. Hiermee loopt je voordeel op tot €2.720,-.
Lentetip!
Zorg dat je altijd een zonnebril in je auto hebt liggen tegen laagstaande zon, bij voorkeur met gepolariseerde glazen.
Zomertijd
Summer, summer, summertime! Zondag gaat de klok weer een uurtje vooruit. Zorg dat je goed uitgerust de weg op gaat maandagochtend!  
Ontdek álle voordelen van de Smart Keyless entry
De Smart Keyless entry is handig en ook nog eens multifunctioneel door de geheugenfunctie. Onze tip: koppel de sleutel aan je stoel. Zo staat 'ie altijd in de gewenste stand! Kom je dit bij ons testen?  
Ga je mee?
Een strak figuur, een onweerstaanbare uitstraling en op en top elegant.
Wintersporttip
Rijd jij met je Mazda naar de sneeuw dit seizoen? Denk aan je winterbanden en ruitenwisservloeistof mét antivries!
Mazda CX-5 Winter deal bij Knoop
We hebben voor de Knoop Winter Deals een aantal zeer rijk uitgeruste CX-5 modellen kunnen inkopen. Maak hier gebruik van zolang het nog kan want de voorraad is beperkt.
Mazda verkoopt opnieuw meer auto’s in Nederland
Mazda heeft in Nederland het afgelopen jaar opnieuw meer auto’s verkocht dan het jaar daarvoor. Totaal werden er 9.556 Mazda’s op naam gezet, een stijging van 9 % ten opzichte van 2016, daar waar de markt op + 8 % uitkwam. Het is het grootste verkoopvolume van Mazda in Nederland sinds 2004. Samen met zes andere merken in de top 20 wist Mazda een groei van het marktaandeel te realiseren, dat nu op 2,31 % staat, de hoogste score sinds het jaar 2000. De totale automarkt in Nederland eindigde op 414.538 stuks
Nieuw jaar, nieuwe Mazda
Happy new year. Happy new car! Ruil nú jouw auto in en rijd het nieuwe jaar in met de Mazda CX-5.
Pagina 1 van 2
 >  >>
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website