Home Nieuws

Nieuws

Zomertijd
Summer, summer, summertime! Zondag gaat de klok weer een uurtje vooruit. Zorg dat je goed uitgerust de weg op gaat maandagochtend!  
De Mazda CX-3 Dynamic: Nog meer waard
Volledig uitgerust en scherp geprijsd: de Mazda CX-3 Dynamic heeft vele extra’s, zoals lichtmetalen velgen, climate control, parkeersensoren achter en het dodehoek-detectiesysteem. Je rijdt de Mazda CX-3 Dynamic al voor €26.790,-
Ontdek álle voordelen van de Smart Keyless entry
De Smart Keyless entry is handig en ook nog eens multifunctioneel door de geheugenfunctie. Onze tip: koppel de sleutel aan je stoel. Zo staat 'ie altijd in de gewenste stand! Kom je dit bij ons testen?  
Mazda2 nog meer waard
Volledig uitgerust en scherp geprijsd: de Mazda2 Dynamic+ heeft vele extra’s, zoals 16-inch lichtmetalen velgen, airconditioning, parkeersensoren achter en cruise control. Je rijdt de Mazda2 Dynamic+ al voor €17.990,-
Ga je mee?
Een strak figuur, een onweerstaanbare uitstraling en op en top elegant.
Onze hartendieven staan voor u klaar
In februari valt Valentijnsdag en daarom nodigen wij u uit voor iets bijzonders: de speeddate-proefrit! In onze showroom staan al onze nieuwe Mazda modellen op een rij, klaar voor een persoonlijke kennismaking.
Staat jouw praalwagen al klaar?
Met de Mazda6 heb je elke dag een praalwagen voor je deur staan!
Wintersporttip
Rijd jij met je Mazda naar de sneeuw dit seizoen? Denk aan je winterbanden en ruitenwisservloeistof mét antivries!
Mazda CX-5 Winter deal bij Knoop
We hebben voor de Knoop Winter Deals een aantal zeer rijk uitgeruste CX-5 modellen kunnen inkopen. Maak hier gebruik van zolang het nog kan want de voorraad is beperkt.
De Mazda CX-5: Van meer waarde
Profiteer nu van het gemak van een automaat voor slechts €1.000,- meerprijs én krijg €1.500,- extra inruilwaarde. Hiermee loopt je voordeel op tot €3.050,-. Kom dus snel langs voor een proefrit!
Mazda2 van meer waarde
De Mazda2 is er al vanaf €16.590,-. Tijdelijk krijg je ook nog eens €1.500,- meer inruilwaarde voor je huidige auto.
Mazda verkoopt opnieuw meer auto’s in Nederland
Mazda heeft in Nederland het afgelopen jaar opnieuw meer auto’s verkocht dan het jaar daarvoor. Totaal werden er 9.556 Mazda’s op naam gezet, een stijging van 9 % ten opzichte van 2016, daar waar de markt op + 8 % uitkwam. Het is het grootste verkoopvolume van Mazda in Nederland sinds 2004. Samen met zes andere merken in de top 20 wist Mazda een groei van het marktaandeel te realiseren, dat nu op 2,31 % staat, de hoogste score sinds het jaar 2000. De totale automarkt in Nederland eindigde op 414.538 stuks
Nieuw jaar, nieuwe Mazda
Happy new year. Happy new car! Ruil nú jouw auto in en rijd het nieuwe jaar in met de Mazda CX-5.
Pagina 1 van 2
 >  >>
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website