Home Nieuws

Nieuws

Mazda CX-3 Sport Selected nu met extra voordeel
We worden er stil van! De Mazda CX-3 is nog stiller dankzij extra geluidsisolatie voor meer comfort. En tijdelijk ontvang je € 2.000,- extra inruilwaarde.
Dit aanbod geldt tot 30 juni 2019, dus kom snel langs bij de Autobedrijf Knoop voor een proefrit en ervaar het zelf.
Neem een bosje mee voor mama
Vandaag zetten we mama in het zonnetje. Hoe verras jij je moeder?
Voel de vrijheid!
Voel de vrijheid en ga er op uit! Wat doe jij vandaag om de vrijheid te vieren?
Mazda2: € 2.995,- Sport Selected voordeel en € 1.000,- extra inruilwaarde
Kies nu voor de luxe én sportieve Mazda2 Sport Selected en profiteer van € 2.995,- voordeel. En tijdelijk met € 1.000,- extra inruilwaarde. Kom snel langs voor een proefrit!

Dit aanbod geldt tot 30 juni 2019, dus kom snel langs bij de Autobedrijf Knoop.
Oranje boven!
We hebben wat te vieren! Maak deze Koningsdag extra speciaal met de MX-5 30th Anniversary Edition in racing orange
Introductie actie Mazda3: Gratis Bose® Audio t.w.v. € 850,-
Vanwege de introductie van de nieuwe Mazda3 in Nederland ontvang je nu een Bose® audiosysteem ter waarde van € 850,- geheel gratis!
Mazda CX-5 Sport Selected: Met gratis trekhaak
Ontdek de Mazda CX-5 Sport Selected die onlangs is geïntroduceerd. Dankzij de 19-inch velgen, 360 graden camera en head-up kleurendisplay profiteer je van € 2.995,- voordeel. Nu tijdelijk met gratis trekhaak!

Dit aanbod geldt tot 30 juni 2019, dus kom snel langs bij de Autobedrijf Knoop.
Beleef een prachtig spektakel in je Mazda MX-5
Het bloeien van de bloesem is in Japan een zeer bijzonder moment en als het zover is adviseren wij in je Mazda te stappen om dit prachtige spektakel te beleven. Wij hebben alvast de beste plekken in Nederland op een rijtje gezet, ga jij kijken?
Primeur: Mazda onthult volledig nieuwe crossover
Dit tweede model in de nieuwe generatie van Mazda beschikt over een meer volwassen Kodo designtaal en de nieuwe generatie Skyactiv voertuigarchitectuur. De line-up van de aandrijflijn omvat de nieuwste Skyactiv-motoren. Waaronder de revolutionaire SPCCI-technologie (Spark Plug Controlled Compression Ignition). Een unieke verbrandingsmethode die de vlotte prestaties van een benzinemotor combineert met de superieure respons van een diesel.

Bekijk hierboven de eerste beelden van deze nieuwe Mazda CX-30.
Mazda6 in de pers
Je zou het met zo’n naam niet vermoeden, maar de nieuwe Mazda6 verdient een dikke 10. Tenminste, als we de vakpers mogen geloven. Maar wat zou jij ‘m voor cijfer geven?
Alle ballen op de vertrouwde Mazda 6
Wat als auto’s een Champions League-elftal zouden moeten vormen? Welnu, dan zouden de BMW, Mercedes en de Audi de arrogante voorhoede zijn, de VW en de Ford zouden vooral actief zijn in de verdediging, de Citroen zou op de vleugel steeds fantastische acties maken, maar dan wel de bal kwijtraken. En Renault? Tsja, die zou op de bank zitten, want constant geblesseerd. En als het team opeens achterstaat en er echt gebeuld moet worden, dan is daar de Mazda op het middenveld, waar je altijd vertrouwd alle ballen op kan spelen en die het publiek aangenaam verbaasd met scorende acties. Mazda zal achteraf echter niet de eer opeisen en heeft trouwens ook geen tattoo’s, of overgekapt haar.
Mazda2 Sport Selected: met € 2.995 voordeel
Kies nu voor de luxe én sportieve Mazda2 Sport Selected en profiteer van €2.995,- voordeel. En tijdelijk met €1.000,- extra inruilwaarde.
Deze date vindt u leuk!
Prachtig, dynamisch en krachtig. Eigenschappen die iedereen zal aanspreken. Dat zien wij van Autobedrijf Knoop ook daarom brengen wij u graag samen in onze showroom. Voor een nadere kennismaking en een voorstel om nog lang, gelukkig én voordelig bij elkaar te zijn.
Skyactiv-X
De Skyactiv-X benzinemotor komt eraan in de nieuwe Mazda3! Hij combineert de beste eigenschappen van een benzine- en een dieselmotor.
Uw Mazda kan nu ook met Apple CarPlay inclusief Flitsmeister
Wij bieden vanaf nu een optie aan voor smartphonebesturing van alle modellen Mazda die zijn uitgerust met MZD Connect. iPhone bezitters kunnen daarmee het multimediasysteem in hun Mazda net zo bedienen als hun iPhone. Met een aangepaste iOS-interface op het dashboard kun je bellen, berichten verzenden, muziek luisteren en navigeren. Ook is het systeem is te bedienen met de stem (Siri), de knoppen op het stuur van je Mazda en de HMI Commander.
Mazda CX-5: Tijdelijk € 1.500 extra inruilwaarde
De Mazda CX-5 staat op eenzame hoogte. De hoge instap, de hoge trekkracht en het hoge afwerkingsniveau maken de verwachtingen meer dan waar. En tijdelijk ontvang je €1.500,- extra inruilwaarde.
Word jij ook zo stil van de Mazda CX-3?
"De CX-3 is zo goed geïsoleerd dat je hem nauwelijks hoort" schrijft TopGear. Word jij ook stil van de Mazda CX-3?
We worden er stil van!
De Mazda CX-3 is nog stiller dankzij extra geluidsisolatie voor meer comfort. En tijdelijk ontvang je €2.000,- extra inruilwaarde.
Mooie herinneringen
Deze voorloper van de Mazda3 ken je vast nog wel: de Mazda 323! Heb jij er mooie herinneringen aan?
Pagina 1 van 3
 >  >>
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website