Voel je veilig in de 100% elektrische Mazda MX-30.

De 100% elektrische Mazda MX-30 is niet alleen heel milieubewust maar ook heel veilig. De MX-30 heeft de maximale score van vijf sterren gekregen van Euro NCAP*. In de categorieën volwassenen en kinderen scoorden de Mazda MX-30 91% en 87%. Tot nu toe is 91% het beste resultaat ter bescherming van volwassen inzittenden onder alle voertuigen die zijn getest volgens de nieuwste richtlijnen. En met een score van 87% op veiligheid voor kinderen is de MX-30 de meest veilige SUV/Cross-over voor kinderen. 

SCOORT MAXIMAAL

Zowel bij de laterale botstest als bij de frontale en laterale crashtest scoorde de 100% elektrische Mazda MX-30 de maximale aantal punten. Dit zorgde ervoor dat de MX-30 de eerste Mazda is die een totaalscore van vijf sterren behaalt onder de nieuwe, strengere Euro NCAP eisen. Deze omvatten nieuwe tests om tegemoet te komen aan een aantal wensen op het gebied van bescherming van inzittenden, een verbeterde bescherming na een aanrijding en om de nieuwste geavanceerde rijhulpsystemen te promoten.

De volledig elektrische crossover SUV sluit zich met deze aan bij de Mazda CX-5 (2017), Mazda 6 (2018), Mazda 3 en de Mazda CX-30 (2019), die ook allemaal vijf sterren Euro NCAP behaalden.

CONTINU VERBETERDE VEILIGHEIDSPRESTATIES

Mazda zet zich in voor een toekomstige samenleving zonder auto-ongelukken en werkt continu aan het verbeteren van de veiligheidsprestaties volgens de Mazda Proactive Safety filosofie. De vele veiligheidstechnologieën verkleinen de kans op ongelukken, zonder afbreuk te doen aan Mazda’s traditionele rijplezier en zorgen ervoor dat de auto op eenvoudige wijze veilig te rijden is.

Vind hier meer informatie over de Mazda MX-30: https://www.knoopweb.nl/mazda/mazda-mx-30

Bekijk ons actuele Mazda MX-30 aanbod: https://www.knoopweb.nl/mazda/voorraad/?merkmodel=mazda|mx-30&voertuigsoort=nieuw,occasion&max=12&sortering=merk-a-z&prijslayout=s

Of kom het vertrouwde veiligheidsgevoel ervaren bij ons, neem contact op voor een afspraak of vul onderstaand contactformulier in.

*Euro NCAP is een onafhankelijke non-profitorganisatie die de veiligheid van auto's test aan de hand van een veiligheidsbeoordeling systeem met vijf sterren.

km
Sam Mohamoud Ali Mazda Knoop

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur