Autoschade herstel

OH NEE... SCHADE!

Deskundige schadeherstel specialisten van Knoop Autobedrijven in Maarssen en Breukelen. 

Kies je voor reparatie bij je Knoop Autobedrijven, dan krijg je niet voor niets vier jaar garantie op de reparatie. Want wij hebben speciaal opgeleide technici en werken uitsluitend met originele onderdelen om je auto weer als nieuw te herstellen. Hierdoor behoud je de hoge restwaarde van je auto en blijft je fabrieksgarantie intact.

Mazda Werkplaats

DE KEU­ZE IS AL­TIJD AAN JOU

Veel mensen denken dat ze niet zelf kunnen bepalen waar ze hun auto laten repareren. Dat is een misverstand. Ook al verwijst de verzekeringsmaatschappij je naar een ander schadeherstelbedrijf,
de keuze ligt altijd bij jou, tenzij expliciet anders in de polis opgenomen. Dus je hebt alle vrijheid om te kiezen voor kwaliteit van de dealer die het kostenplaatje scherp in de gaten houdt.

Ook autoruitschade is een specialiteit van Knoop Autobedrijven. Als je verzekerd bent tegen ruitschade, dan zijn ruitreparaties vaak kosteloos. Onze technici beoordelen altijd vooraf of de ruit gerepareerd kan worden of dat deze moet worden vervangen. En dat overleggen ze altijd eerst met jou. En wij blijven meedenken. Vaak is herstel van een oude ruit mogelijk met behulp van een speciaal kunsthars, waarmee je ruit onzichtbaar wordt gerepareerd. De ruit is dan net zo sterk als voorheen en het bespaart je een nieuwe autoruit.
Wil je meer weten over Schade Herstel of een vrijblijvende offerte, neem contact op met één van onze vestigingen bij u in de buurt.
In geval van schade kun je rekenen op:

• Altijd originele onderdelen
• Gratis vervangende auto bij cascoschade als je verzekering hier niet in voorziet
• Afhandeling schade met je verzekeraar van A tot Z (indien gewenst)

En krijg/behoud je de volgende garanties:
• Behoud van fabrieksgarantie
• 4 jaar FOCWA- / BOVAG Schadegarantie op schadeherstel