Autoschade herstel

Autoschade regio Utrecht

Deskundige schadeherstel specialisten van Knoop Autobedrijven in Maarssen en Breukelen. 

Kies je voor reparatie bij je Knoop Autobedrijven, dan krijg je niet voor niets vier jaar garantie op de reparatie. Want wij hebben speciaal opgeleide technici en werken uitsluitend met originele onderdelen om je auto weer als nieuw te herstellen. Hierdoor behoud je de hoge restwaarde van je auto en blijft je fabrieksgarantie intact.

Mazda Werkplaats

Autobedrijf Knoop specialist autoschade

Veel mensen denken dat ze niet zelf kunnen bepalen waar ze hun auto laten repareren. Dat is een misverstand. Ook al verwijst de verzekeringsmaatschappij u naar een ander schadeherstelbedrijf,
de keuze ligt altijd bij u, tenzij expliciet anders in de polis opgenomen. Dus u heeft alle vrijheid om te kiezen voor kwaliteit van de dealer die het kostenplaatje scherp in de gaten houdt.

Ook autoruitschade is een specialiteit van Knoop Autobedrijven. Als u verzekerd bent tegen ruitschade, dan zijn ruitreparaties vaak kosteloos. Onze technici beoordelen altijd vooraf of de ruit gerepareerd kan worden of dat deze moet worden vervangen. En dat overleggen ze altijd eerst met u. En wij blijven meedenken. Vaak is herstel van een oude ruit mogelijk met behulp van een speciaal kunsthars, waarmee uw ruit onzichtbaar wordt gerepareerd. De ruit is dan net zo sterk als voorheen en het bespaart u een nieuwe autoruit.
Wilt u meer weten over Schade Herstel of een vrijblijvende offerte, neem contact op met één van onze vestigingen bij u in de buurt.
In geval van schade kunt u rekenen op:

• Altijd originele onderdelen
• Gratis vervangende auto bij cascoschade als u verzekering hier niet in voorziet
• Afhandeling schade met uw verzekeraar van A tot Z (indien gewenst)

En krijg/behoud u de volgende garanties:

• Behoud van fabrieksgarantie
• 4 jaar FOCWA- / BOVAG Schadegarantie op schadeherstel