Meest waardevaste auto's

Mazda CX-3 en CX-5 behoren tot de meest waardevaste auto's op de markt. Het onderzoek werd uitgevoerd door de ANWB, die ook concludeerde dat SUV's en crossovers de meest waardevaste autotypes zijn. Bovendien had de CX-5 hetzelfde resultaat in 2016 behaald, en de CX-3 in 2017.

Mazda CX-5 Vooraad Voordeel

MAZDA CX-5

Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Stijl en comfort krijg je erbij in de vorm van een fraai lederen interieur. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden.

De Mazda CX-5 heeft een enorme trekkracht, wat resulteert in een trekgewicht tussen de 1.800 en 2.000 kg. Maar de kracht zit ‘m ook onder de motorkap, de Mazda CX-5 wordt namelijk geleverd met krachtige Skyactiv-motoren, wat hem een vermogen tot wel 194 pk geeft.

In tegenstelling tot het trekgewicht en het vermogen is Mazda CX-5 vanbinnen een toonbeeld van stille kracht. Dankzij doordachte geluidsdemping is de akoestiek opmerkelijk hoorbaar. Uitgerust met het Bose® premium audiosysteem voelt het aan alsof je op de eerste rij van een concertgebouw zit.

CX-3

MAZDA CX-3

Al sinds zijn introductie is de Mazda CX-3 een unieke verschijning op de weg. Met de recente update heeft onze compacte crossover zichzelf wederom overtroffen.

Qua design, motoren en afwerkingsniveau houdt de vernieuwde CX-3 zijn reputatie hoog. In lijn met het Japanse Kodo design zijn zowel het exterieur als het interieur prachtig vormgegeven, waarbij elk detail de aandacht heeft gekregen dat het verdient. Denk aan de grille, de velgen, de sierstrippen, de achterlichten en de middenconsole.

Met de vernieuwde CX-3 tillen we ook de uitrusting naar een hoger niveau. Zo is hij standaard voorzien van 16-inch lichtmetalen velgen, multimediasysteem met MZD Connect en Apple CarPlay, Climate Control en een dimmende binnenspiegel. En met de optionele 360 camera is hij helemaal van deze tijd. Bovendien is de motor voorzien van cilinderuitschakeling, waardoor hij nog efficiënter is qua brandstofverbruik.