Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid Nagisa Automaat € 3.800,- VOORRAADKORTING
  • 18-inch lichtmetalen velgen, Black
  • achteruitrijcamera
  • alarmsysteem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bose® premium-audiosysteem met 12 designspeakers met Gloss Black-afwerking
  • cruise control adaptief
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
724152884
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurJet Black Mica (donker zwart)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD leverbare Mazda CX-30 e-Skyactiv G 150pk  Nagisa uitvoering in de kleur Jet Black Mica nu met € 3.800,- voorraadkorting 

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Het high performance audiosysteem produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. De uitrusting van deze auto is met full map navigatiesysteem, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry behoorlijk compleet.

De Mazda CX-30 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Opties
18-inch lichtmetalen velgen, Black
achteruitrijcamera
alarmsysteem
Apple Carplay/Android Auto
Bose® premium-audiosysteem met 12 designspeakers met Gloss Black-afwerking
cruise control adaptief
electronic climate controle
head-up display
Jet Black
keyless entry
kunstlederen bekleding bicolor
kunstlederen interieurdelen
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur