Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid Nagisa Automaat
  • 18-inch lichtmetalen velgen, Black
  • achteruitrijcamera
  • alarmsysteem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • Deep Crystal Blue
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
722440614
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurDeep Crystal Blue Mica (donker blauw)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD leverbare Mazda CX-30 e-Skyactiv-G 150pk Nagisa uitvoering in de kleur Deep Crystal Blue Mica nu met € 3.800,- voorraadkorting !


Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Mazda CX-30. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Geef uw smartphone onderweg weer energie; zonder snoer, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard voorzien van Qi-technologie. De Mazda is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

De Mazda CX-30 is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie! Bij de veiligheidssystemen van deze Mazda hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze CX-30 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Opties
18-inch lichtmetalen velgen, Black
achteruitrijcamera
alarmsysteem
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go
Deep Crystal Blue
dodehoek detectie
electronic climate controle
head-up display
keyless entry
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur