Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Mazda 2 Hybrid

1.5 Agile Comfort Pack Apple Carplay/Android Auto
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Comfort-pakket
  • stof/kunstlederen bekleding
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 7.866 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-095-NX
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurOpera black
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1490 CC
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Mazda 2 Hybrid biedt alles wat u van een auto verlangt. We weten het: benzinerijden is een dure grap. Elektrisch heeft de toekomst. Met de hybride motor van deze Mazda 2 Hybrid heeft u de keuze: elektrisch als het kan, benzine als het moet. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

Uw rit wordt comfortabel en veilig gemaakt door het digitale dashboard dat alles projecteert wat u wenst in de digitale wereld van mobiliteit. Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. De uitrusting van deze auto is met automatische airconditioning, regensensor, keyless entry, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mazda u om veiliger te rijden. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Ook helpen het hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Comfort-pakket
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 31-12-2029
Nap
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur