Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Hier vind je onze actuele voorraad. Heb je een vraag over een bepaalde auto? Vul dan het formulier in of neem rechtstreeks contact met ons op.

Ford Mondeo

Wagon 1.5 Titanium 160pk automaat Business, Connectivity & X-Pack
  • Elektrisch bedienbare achterklep (OP10)
  • navigatiesysteem
  • Trekhaak
  • X-pack
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 141.023 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KS-602-P
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2016
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Aangeboden een Ford Mondeo Wagon 1.5 eco-Boost 160pk automaat in de Titanium uitvoering met veel extra's, o.a. Business Pack, Connectivity Pack (achteruitrijcamera, navigatiesysteem, parkeer assistent), X-Pack (elektrische achterklep, Keyless Entry, LED koplampen) en trekhaak!  

Betreft een auto van de eerste eigenaar met volledige onderhoudshistorie bij de Ford dealer. Laatste onderhoud 26-05-2023 bij 132.180 kilometers. ​

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Ford Mondeo Wagon heeft 141023 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2016. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Ford met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. Extra opties op deze auto zijn: navigatiesysteem, lederen sportstuur, DAB ontvangst, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Ford Mondeo Wagon heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De hellingproef is verleden tijd. De hill hold control zorgt voor volmaakte stilstand op ieder aflopend wegdeel. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Interesse voor deze Ford Mondeo Wagon? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Is deze auto iets voor u? Genoemde prijs is een basisprijs. Wij informeren u graag welke garantie en onderhoudspakketten er op deze auto mogelijk zijn, of kijk ook op Knoop-mazda.nl. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende nadere kennismaking.


Pakket 1:  395,-
- 12 maanden garantie
- Volledig reinigen van in- en exterieur
- Geldige APK
- Vloeistoffen check

Pakket 2:  795,- 
- 12 maanden BOVAG garantie
- Volledig reinigen van in- en exterieur
- Voorzien van minimaal 12 maanden APK
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Levenslange pechhulp voor jouw Mazda bij onderhoud via de Mazda Dealer 
- 20 liter brandstof. 
- Napoetsen voor aflevering

Opties
Elektrisch bedienbare achterklep (OP10)
navigatiesysteem
Trekhaak
X-pack
achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera (OP33)
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie premium
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Aanvullende dealergarantie
Nap
Videocall icoon

Direct (video)contact op afstand!

Op afstand een auto bezichtigen? Dat kan! Maak een afspraak voor online adviesgesprek d.m.v. beeldbellen

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur