Image
Mazda CX-80

Ontdek hem binnenkort

De nieuwe Mazda CX-80

De volledig nieuwe Mazda CX-80 Plug-in Hybrid is een adembenemend toonbeeld van Japans vakmanschap. Deze elegante SUV biedt drie rijen met maar liefst zeven stoelen en alles in deze ruime, veelzijdige auto is tot in de puntjes afgewerkt. In Japan wordt ruimte gezien als een schildersdoek. Een ruimte die u kunt vullen met plezier, uitstapjes met het gezin en avonturen.

Image
Mazda CX-80 Zijkant

Volop ruimte en optimaal comfort

Met voldoende zitruimte voor maar liefst zeven personen is de nieuwe Mazda CX-80 onze ruimste SUV. Binnen profiteert u van optimaal comfort en een grote laadruimte, evenals drie rijen uiterst comfortabele, luxe stoelen. Daarmee hebben onze designers een ruim interieur gecreëerd waarin iedereen zich thuis voelt en op geheel eigen manier kan ontspannen.

De volledig nieuwe Mazda CX-80 is uitgerust met een reeks rijstanden en functies die een ongeëvenaarde rijervaring bieden, in alle weersomstandigheden en zowel in de stad als daarbuiten. Er zijn diverse motoren verkrijgbaar met een perfecte balans tussen vermogen en zuinigheid. Dus bij elke rit die u maakt, geniet u van het uitermate dynamische rijgedrag.

Image
interieur CX-80

Plug-in Hybrid (PHEV)

De benzinemotor van de Mazda CX-80 Plug-in Hybrid is op innovatieve wijze gecombineerd met een efficiënte elektromotor en grote batterij. Zo ervaart u ultiem rijplezier in combinatie met milieuvriendelijke eigenschappen.

Uitermate dynamisch rijgedrag De volledig nieuwe Mazda CX-80 is uitgerust met een reeks rijstanden en functies die een ongeëvenaarde rijervaring bieden, in alle weersomstandigheden en zowel in de stad als daarbuiten. Er zijn diverse motoren verkrijgbaar met een perfecte balans tussen vermogen en zuinigheid. Dus bij elke rit die u maakt, geniet u van het uitermate dynamische rijgedrag.

Flexibele indeling en laadruimte De stoelindeling van de volledig nieuwe Mazda CX-80 is flexibel: u kunt kiezen voor een 7-zitter met een tweede achterbank of een 6-zitter met een tweede rij luxe stoelen met walk-through toegang. Gaat u een grote reis maken? Als u de stoelen op de derde rij plat neerklapt, is er nog voldoende ruimte over voor 5 passagiers en hun bagage.

Image
zijkant cx80

Ongelimiteerde trekkracht

Op avontuur? Ook dan kunt u op de volledig nieuwe Mazda CX-80 rekenen. De auto heeft een trekkracht van maar liefst 2.500 kg, ruim voldoende voor het trekken van een boot of caravan naar uw volgende vakantiebestemming.

De kick van superieur en dynamisch rijgedrag

Elk afzonderlijk aspect van de volledig nieuwe Mazda CX-80 is gemaakt met Jinba Ittai als uitgangspunt: mens en machine in perfecte harmonie. Het resultaat? Een Crossover met een fantastisch rijgedrag en een geweldige wendbaarheid, waardoor u een band met de auto ervaart - het gevoel van Jinba Ittai dat we in elk van onze auto's proberen te bereiken.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen rondom de volledig nieuwe Mazda CX-80? Laat dan uw gegevens achter en ontvang informatie over levertijden, vanafprijzen en meer. We houden u graag op de hoogte van alles wat u moet weten!

MAZDA CX-80 PHEV HIGHLIGHTS

7-ZITS VLAGGENSCHIP

co2

COMBINATIE VAN BENZINE- EN ELEKTROMOTOR

trekkracht

TREKVERMOGEN VAN 2.500 KG

car system

i-ACTIVSENSE RIJHULPSYSTEMEN