Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Image
Mazda Private Lease

Mazda MX-30

e-SkyActiv EV 145 Exclusive-line 36 kWh
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • Jet Black
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 4 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
905827952
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht1620 Kg
Omschrijving

DIRECT uit voorraad leverbaar Mazda MX-30 Exclusive-Line in de kleur POLYMETAL metallic. Nu met € 3.000,- voorraadkorting. Bij particulier aankoop zou u ook nog kunnen profiteren van de € 2.950,- overheidssubsidie op 100% elektrische auto's (in in de prijs verwerkt) 


U voelt de onbeperkte kracht van elektrische aandrijving, elke keer als u op weg gaat met deze Mazda MX-30. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Koude handen? Da′s voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Achter het stuur van deze Mazda bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Rijdt een ander voertuig in uw dode hoek dan waarschuwt het systeem met een signaal. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze MX-30 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
Jet Black
LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 31-12-2029

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur