Autobedrijf Knoop Maarssen B.V.

Kometenweg 7
3606 BD Maarssen
Nederland

Image
Mazda Private Lease

Mazda 2 Hybrid

1.5 Homura Plus € 3.000,- VOORRAADKORTING
  • Apple Carplay/Android Auto
  • dodehoek detectie
  • head-up display
  • keyless entry
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
216371385
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurOPERA BLACK (donker zwart)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1490 CC
Omschrijving

NIEUWE Mazda2 Hybrid Homura Plus in de kleur Opera Black metallic. Direct leverbaar met € 3.000,- voorraadkorting! 

Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Twijfelt u nog tussen rijden op benzine of elektrisch? Niet nodig. Deze hybride Mazda 2 Hybrid doet het allebei. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Mazda 2 Hybrid voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportinterieur, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Geef uw smartphone onderweg weer energie; zonder snoer, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard voorzien van Qi-technologie. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Deze Mazda is voorzien van regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Jachtvliegers doen het al jaren, maar u kunt het nu ook: met de head-up display functie-informatie aflezen zonder uw ogen van de weg te halen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze 2 Hybrid te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
dodehoek detectie
head-up display
keyless entry
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem
Opera Black
panoramadak
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030

VERKOOPAFDELING

Image
Sam Mohamoud Ali

Sam Mohamoud Ali

Verkoop adviseur
Image
Joery Adviseur ondersteuning

Joery Knoop

Verkoop binnendienst / relatiebeheer
Image
Armin Nasseri

Armin Nasseri

Verkoop adviseur