Image
Mazda werkplaats

Garantie & verzekering

Zor­ge­loos Mazda rij­den

Om 100% rijplezier te kunnen garanderen, zorgen we ervoor dat uw Mazda in perfecte staat afgeleverd wordt. Mocht er tóch iets niet in orde zijn, dan kunt u altijd rekenen op onze uitgebreide Mazda-fabrieksgarantie. Uiteraard is onderhoud van uw Mazda volgens de fabrieksvoorschriften een eerste vereiste om uw Mazda in perfecte conditie te houden.

Mazda Fabrieksgarantie

De uitgebreide Mazda-fabrieksgarantie is drie jaar geldig tot een maximum van 100.000 km. De garantie is gekoppeld aan de auto en is overdraagbaar aan de volgende eigenaar. In uw garantieboekje vindt u alle details over onze fabrieksgarantie en de voorwaarden.

Image
Knoop Maarssen

Mazdagarantie

Langer dat onbezorgde gevoel vasthouden?

Mazda Plus Garantie

Met Mazda Plus Garantie geniet u ook na de eerste drie jaar rijden van zekerheid en houdt u dat onbezorgde gevoel van de fabrieksgarantie langer vast. Tegen zeer gunstige voorwaarden kunt u tot twee jaar langer van extra zekerheid genieten en voorkomt u vervelende verrassingen nadat de fabrieksgarantie is afgelopen. 

Image
Knoop Maarssen verzekeringen

Mazda autoverzekering

Optimaal verzekerd: Mazda Autoverzekering

Mazda Autoverzekering

Natuurlijk heeft u liever niet dat een reparatie aan uw auto nodig is. Maar als het nodig is, dan biedt de Mazda Autoverzekering nèt dat stapje extra. In geval van schade kunt u terecht bij een erkend Mazdareparateur en originele Mazda-accessoires zijn gratis meeverzekerd. 

Bij Knoop autobedrijven staan wij voor
Behulpzaam, Betrouwbaar
Deskundig, Duidelijk
Flexibel

Informatie over garantie en autoverzekering?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Aanhef