Image
Mazda6
IN EEN LUXEPOSITIE
VANAF € 629 MET PRIVATE LEASE
AUTOMAAT ZONDER MEERPRIJS
Contact opnemen

Mazda6 - Nu met automaat zonder meerprijs

De Mazda6 staat voor pure luxe. Dat begint al vóór je instapt. Geniet van een optimale zitpositie en de sensatie van een sublieme wegligging. Het rijplezier is bij deze auto geperfectioneerd. En dat is pas het begin. Bij de Mazda6 heb je ook de luxe om te kiezen. Ga je voor de Sportieve Sedan of de ruime Sportbreak? En kies je voor een Business-, Sportive-, of Luxury-uitvoering? Of rijd je graag automaat? Tijdelijk geniet je van de extra luxe van een automaat, zónder meerprijs. We laten je graag (digitaal) kennismaken met deze auto, waarmee je je al snel in een luxepositie bevindt. Neem contact met ons op.

Image
Mazda6

Rijd de Mazda6 nú met automaat zonder meerprijs

De Mazda6 is het toonbeeld van luxe. Zo heb je niet alleen de luxe om te kiezen tussen een sportieve Sedan en een ruime Sportbreak, maar kun je ook nog kiezen uit Business, Luxury en Sportive-uitvoeringen. Bij de Mazda6 Sportive profiteer je zelfs van een uitrustingsvoordeel dat kan oplopen tot € 2.450! Daar houdt het niet op. Door de perfecte opstelling van de stoelen, biedt je zitpostitie je een buitengewone rijervaring. De krachtige Skyactiv-motoren en de hoeveelheid actieve veiligheidssystemen, vergroten dat gevoel van luxe. Rijd je graag automaat? Dat kan bij de Mazda6 zonder meerprijs!

De sportieve Sedan rijd je al vanaf € 40.990 en de ruime Sportbreak vanaf € 42.490. Tijdelijk geniet je van het extra comfort van een automaat, zonder meerprijs! Past Private Lease beter bij je? Met Mazda Private Lease rijd je deze luxe auto al vanaf € 709 per maand. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Brochure & Prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de brochure en prijslijst van de Mazda6. 

DISCLAIMER

Mazda6 2021 Sedan vanaf € 40.990. Mazda6 2021 Sportbreak vanaf € 42.490. Gemiddeld verbruik Mazda6 2021 van 6,7 tot 7,6 liter per 100 km / van 14,9 tot 13,2 km per liter / CO2-uitstoot van 152 tot 172 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Actie geldig bij particuliere/zakelijke aanschaf met aankoopdatum 29 september 2022 t/m 31 december 2022, uiterlijke registratie 31 maart 2023. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.