Mazda Cx-60

2.5 e-SkyActiv PHEV Exclusive-Line + Driver Assistance Pack + Trekhaak - DIRECT LEVERBAAR
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Driver Assistance Pack
  • electronic climate controle
  • head-up display
  • keyless entry
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 0 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
296736135
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR Mazda CX-60 Plug-in Hybrid Exclusive-Line uitvoering met Driver Assistance Pack, Machine Gray metallic lak en elektrisch wegklapbare trekhaak. Betreft een nieuwe auto, zonder kentekenregistratie, kilometers op de teller, echter wel € 6.700,- voorraadkorting. 



De Mazda CX-60 is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Twijfelt u nog tussen rijden op benzine of elektrisch? Niet nodig. Deze hybride Mazda CX-60 doet het allebei. Deze Mazda CX-60 heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Bij de rijke uitrusting horen ook 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U bedient het full map navigatiesysteem en het audiosysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Inparkeren met parkeersensoren achter en veilig en comfortabel op weg dankzij de adaptive cruise control. De automatisch inschakelbare verlichting en de regensensor registreren feilloos wanneer de lichten of de ruitenwissers nodig zijn en schakelen die automatisch in. Intelligent rijden op z′n best! De kruisend verkeer detectie anticipeert bij tegemoetkomend verkeer dat uw rijrichting zal kruisen en waarschuwt direct. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf. Caravan afgekoppeld? Dan kan de elektrisch inklapbare trekhaak uit de weg.

De geavanceerde technologie in deze Mazda is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. De dode hoek is een van de gevaarlijkste zones van elke auto. Daarom is deze Mazda CX-60 voorzien van een actieve dodehoekdetectie. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze CX-60 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Driver Assistance Pack
electronic climate controle
head-up display
keyless entry
LED koplampen
lichtmetalen velgen 20"
Metallic lak Machine Grey
navigatiesysteem full map
trekhaak uitklapbaar
voorstoelen verwarmd
Garanties
Fabrieksgarantie 31-12-2029