Mazda Cx-60

2.5 e-SkyActiv PHEV Exclusive-Line + Convenience & Sound pack + Driver Assistance Pack
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
  • electronic climate controle
  • elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
  • keyless entry
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 4 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
101475929
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurMachine Gray metallic (donker grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving

Voorraad Mazda CX-60 Plug-in Hybrid in de Exclusive-Line uitvoering met als extra Convenience & Sound Pack, Driver Assistance pack en Machine Gray premium lak. Nu met € 6.700,- voorraadkorting. Bel voor beschikbaarheid 0346-586444

Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride Mazda zijn geweldige rijkwaliteiten. ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het high performance audiosysteem produceert krachtige bassen en heldere hoge tonen. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Links afslaan terwijl een tegenligger rechtdoor gaat? Dan waarschuwt de kruisend verkeer detectie acuut. Een veilig gevoel. Voorzien van keyless start. Of, in gewoon Nederlands: starten zonder sleutel.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mazda u om veiliger te rijden. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt, waarschuwt het systeem met een signaal. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
electronic climate controle
elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
keyless entry
lichtmetalen velgen 20"
Metallic lak Machine Grey
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Documenten
Garanties
Fabrieksgarantie 31-12-2029