Mazda CX-5

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Takumi + Sunroof
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Silver
  • achterbank verwarmd
  • Achterklep automatisch open/sluiten
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
  • Apple CarPlay
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
827660948
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurSoul Red Crystal
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT LEVERBAAR MAZDA CX-5 e-skyactiv-G M-Hybrid 165pk automaat Takumi + Sunroof en in de kleur Soul Red Crystal. Nu met ruim € 4.150,- voorraad/inruilkorting en direct leverbaar. Informeer voor de beschikbaarheid. 

 Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto's. Dat ziet u terug in deze Mazda CX-5. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Kijk, dat noemen we nou stijlvol: een fraai lederen interieur. Gecombineerd met het heerlijke gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Deze Mazda CX-5 is niet zuinig met comfort. Wat dacht u van een verwarmde achterbank? In deze auto profiteert u onder andere ook van: dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het complete geluidsspectrum van de hi-fi krijgt een extra boost door het high performance audiosysteem. Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze Mazda CX-5 voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met dit systeem profiteert u onder andere ook van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Onderweg worden ritfuncties naar keuze op de voorruit geprojecteerd met de head-up display. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. In de file rijden vreet concentratie. Daarom komt de file assistent te hulp om veilig afstand te houden en automatisch te stoppen als uw voorligger stilstaat. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Opties
19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
19-inch lichtmetalen velgen, Silver
achterbank verwarmd
Achterklep automatisch open/sluiten
Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
Apple CarPlay
Bose® premium-audiosysteem met 10 speakers
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
keyless entry
luxe lederen bekleding
Mazda Radar Cruise Control (MRCC): houdt ingestelde snelheid aan en bewaart gewenste afstand tot voorganger (incl. stop & go-functie)
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030