Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Homura DIRECT LEVERBAAR
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • dodehoek detectie
  • Jet Black
  • keyless start
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
50471267
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurJet Black Mica (donker zwart)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

NIEUWE MAZDA2 MODEL 2024 e-skyactiv G 90pk M-Hybrid Homura in de kleur Jet Black Mica. Direct leverbaar met aantrekkelijke voorraad/inruil korting! 



Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merkt u ook bij een auto als deze Mazda 2. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Mazda met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! In deze Mazda profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem gaat met knoppen op het stuur. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van dab-ontvangst. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend!

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda 2 samen. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
dodehoek detectie
Jet Black
keyless start
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030