Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Homura DIRECT LEVERBAAR
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • dodehoek detectie
  • keyless start
  • LED koplampen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 8 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
258168684
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurJet Black Mica (donker zwart)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

NIEUWE MAZDA2 MODEL 2024 e-skyactiv G 90pk M-Hybrid Homura in de kleur Jet Black Mica. Direct leverbaar met aantrekkelijke voorraad/inruil korting! Betreft een nieuwe auto ongekentekend en geregistreerd met 6 jaar fabrieksgarantie. 

Praktisch in gebruik en ruim van binnen, met dat doel is deze Mazda 2 ontworpen. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Zijn compacte motor geeft deze Mazda uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het audiosysteem met dab-ontvangst bedient u veilig met knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mazda met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Mazda 2 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze 2 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
dodehoek detectie
keyless start
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
Garanties
Fabrieksgarantie 31-12-2029