Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Homura DIRECT LEVERBAAR
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • dodehoek detectie
  • keyless start
  • LED koplampen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
423063205
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurJet Black Mica (donker zwart)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

NIEUWE MAZDA2 MODEL 2024 e-skyactiv G 90pk M-Hybrid Homura in de kleur Polymetal Gray metallic. Direct leverbaar met aantrekkelijke voorraad/inruil korting! 

Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo′n bijzonder goede Japanse auto. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 10 kilometer. De motor in deze Mazda maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mazda niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Ook helpen het autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, uw rit tot een veilige rit te maken.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe 2. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
dodehoek detectie
keyless start
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
Polymetal Grey
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030