Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Centre-Line + Convenience & Connectivity Pack - DIRECT LEVERBAAR
  • achteruitrij assistent
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Convenience & Connectivity Pack
  • cruise control
  • dodehoek detectie
  • keyless start
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
193864878
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurArtic White (licht wit)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR: MAZDA2 e-skyactiv G 90pk Mild-Hybrid Centre-Line met Convenience&Connectivity Pack bestaande uit; 1. Parkeersensoren achter, 2. Stoelverwarming voor, 3. licht&regensensor, 4. Climate control, 5. Advanced Smart City Brake Support, 6. Blind Spot Monitoring dodehoekwaarschuwingssysteem. Exterieur kleur Artic White. 

Nu € 1.000,- voorraadkorting! 

De Mazda 2 is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving van deze auto komt voor rekening van een pittige benzinemotor, in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Verder is de Mazda uitgerust met: dakspoiler, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Volumeknoppen, zenderschakelen, muten… U doet alles met de audiobediening op het stuur. Veilig en gemakkelijk. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De elektronische systemen in deze Mazda helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start! Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Mazda helemaal compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze Mazda fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Deze Mazda 2 blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 2 bij ons te komen bekijken.

Opties
achteruitrij assistent
Apple Carplay/Android Auto
Convenience & Connectivity Pack
cruise control
dodehoek detectie
keyless start
LED koplampen
parkeersensor achter
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
airco (automatisch)
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030