BMW 6 Serie

Gran Turismo 640i xDrive High Executive
  • 19 inch lichtmetalen wielen V-spaak (styling 620) in Reflex Silver (23K)
  • airco (automatisch)
  • lederen bekleding
  • M Aerodynamica
  • Metallic lak (met)
  • navigatiesysteem full map + hard disk
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 85.950 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XH-067-G
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurCarbonschwarz metallic (zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2998 CC
Omschrijving

Betreft een zeer complete BMW 6-Serie Gran Tourismo 640i XDrive High Executive met veel extra, van de eerste eigenaar en volledig dealer onderhouden. Extra pakketten op deze auto zijn; 
- M- Sportpakket
- Audio Media Pack
- Comfort Access Pack
- CoPilot pack
- Driving Assistant Plus 
- Safety Pack 
- Head-up display 
- Interieur voorverwarming en koeling 
- metallic lak 
- Sluitbekrachtiging 
- Zonneschermen achter 

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze BMW 6-serie Gran Turismo heeft 81000 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2019. Deze auto beschikt over meer dan genoeg motorvermogen. Wat trekt u meer aan: een lederen interieur of een elektrisch bedienbare achterklep? Wacht, u hoeft niet te kiezen. Deze auto heeft het allebei! Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem met harde schijf gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Qi is de standaard om uw telefoonaccu zonder snoer weer op 100% te krijgen. Met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Concentratie op de weg is belangrijk. Maar ook deze auto heeft zelf z′n koppie erbij. De automatisch inschakelbare verlichting weet zelf wanneer de lichten aan moeten en bij neerslag komt de regensensor in actie. De adaptive cruise control en de achteropkomend verkeer waarschuwing let erop dat er voldoende afstand is, de kruisend verkeer detectie anticipeert op tegenliggers en de parkeersensoren voor en achter maken parkeren in een handomdraai mogelijk. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. De BMW is standaard voorzien van: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Op de weg letten én tegelijk belangrijke info aflezen? Het head-up display zorgt ervoor! Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Elke auto heeft een of meer blinde vlekken. De actieve dodehoekdetectie waarschuwt als er gevaar voor een aanrijding bestaat. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. De auto is ook uitgerust met frontale botsbescherming en dodehoekdetectie.

Deze sportwagen overtuigt u graag zelf. Maak een proefrit! Even bellen en het is geregeld!

Opties
19 inch lichtmetalen wielen V-spaak (styling 620) in Reflex Silver (23K)
airco (automatisch)
lederen bekleding
M Aerodynamica
Metallic lak (met)
navigatiesysteem full map + hard disk
schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Trekhaak met elektrisch wegklapbare kogel (3AC)
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
Garanties
100% onderhouden
Aanvullende dealergarantie
Nap