Mazda CX-5

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Exclusive-Line
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Silver
  • 360° View Monitor
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
  • Apple CarPlay
  • Bose® premium-audiosysteem met 10 speakers
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 7 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-539-PX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurZircond Sand
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Direct uit voorraad leverbaar Mazda CX-5 e-Skyactiv G Mild Hybrid 165pk in de Exclusive-Line uitvoering met als extra metallic lak Zircond Sand. Betreft een nieuwe auto. Nu met € 5.040,- VOORRAAD VOORDEEL! 

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mazda CX-5. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Kou en regen maken geen indruk. Binnen zit u comfortabel dankzij de stoelverwarming. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Deze Mazda CX-5 heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Natuurlijk behoren dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Soms wil je goed geluid kunnen voelen! Het high performance audiosysteem bedient u op uw wenken. Door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons bent u verlost van kabels en snoertjes. Het opladen gaat simpel door de smartphone in de speciale houder te plaatsen. Bij de uitrusting van dit systeem behoren ondermeer: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Voorzien van keyless start. Dat betekent: met de elektronische sleutel op zak is een druk op de knop genoeg om de auto te starten.

Als bestuurder van deze Mazda bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Recht voor u ziet u de weg én alle dashboardinformatie dankzij de head-up display Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze CX-5 aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Opties
19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
19-inch lichtmetalen velgen, Silver
360° View Monitor
Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
Apple CarPlay
Bose® premium-audiosysteem met 10 speakers
draadloze telefoonlader
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
keyless entry
Mazda Radar Cruise Control (MRCC): houdt ingestelde snelheid aan en bewaart gewenste afstand tot voorganger
voorstoelen verwarmd
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 28-02-2030
Nap