Mazda CX-5

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Centre-Line + Connectivity&Convenience Pack
  • achteruitrijcamera
  • Apple CarPlay
  • Connectivity-pakket
  • electronic climate controle
  • Geïntegreerd navigatiesysteem
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
804253597
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurArtic White (licht wit)
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Direct uit voorraad leverbaar Mazda CX-5 e-Skyactiv G Mild Hybrid 165pk automaat in de Centre-Line uitvoering met als extra Connectivity & Convenience Pack in de kleur Artic White. Betreft een nieuwe auto zonder kentekenregistratie. Nu met € 4.150,- VOORRAADKORTING! 


De Mazda CX-5 is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z'n weldadige werk! Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. Het full map navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Deze Mazda CX-5 is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Opties
achteruitrijcamera
Apple CarPlay
Connectivity-pakket
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
lichtmetalen velgen 17"
parkeersensor achter
parkeersensor voor
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030