Mazda CX-5

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Centre-Line + Connectivity&Convenience Pack
  • achteruitrijcamera
  • Apple CarPlay
  • Connectivity-pakket
  • electronic climate controle
  • Geïntegreerd navigatiesysteem
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
126606047
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurMachine Gray metallic (donker grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Direct uit voorraad leverbaar Mazda CX-5 e-Skyactiv G Mild Hybrid 165pk automaat in de Centre-Line uitvoering met als extra Connectivity & Convenience Pack in de kleur Machine Gray. Betreft een nieuwe auto zonder kentekenregistratie. Nu met € 4.150,- VOORRAADKORTING!


U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mazda CX-5. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 10 De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Mazda CX-5 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Er is geen bestemming die het aanwezige full map navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. U bent in deze Mazda ook voorzien van electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Opties
achteruitrijcamera
Apple CarPlay
Connectivity-pakket
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
lichtmetalen velgen 17"
Metallic lak Machine Grey
parkeersensor achter
parkeersensor voor
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030