Mazda CX-5

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Centre-Line + Connectivity&Convenience Pack
  • achteruitrijcamera
  • Apple CarPlay
  • connected services
  • electronic climate controle
  • Geïntegreerd navigatiesysteem
  • keyless start
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
876245804
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurMachine Gray Metalloc (donker grijs)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Direct uit voorraad leverbaar Mazda CX-5 e-Skyactiv G Mild Hybrid 165pk handgeschakeld in de Centre-Line uitvoering met als extra Connectivity & Convenience Pack in de kleur Machine Gray. Betreft een nieuwe auto zonder kentekenregistratie. Nu met € 4.150,- VOORRAADKORTING!


De Mazda CX-5 is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Deze gloednieuwe wagen is onmiddellijk uit voorraad leverbaar. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De uitrusting van deze auto is met regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Aan boord van deze Mazda houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze CX-5 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Opties
achteruitrijcamera
Apple CarPlay
connected services
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
keyless start
LED koplampen
lichtmetalen velgen 17"
Metallic lak Machine Grey
parkeersensor achter
parkeersensor voor
stuurwiel verwarmd
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030