Mazda CX-5

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Advantage € 4.150,- VOORRAADKORTING
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Silver
  • 360° View Monitor
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
  • Apple CarPlay
  • Blind Spot Monitoring (BSM): dodehoekdetectiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
729669277
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurMachine Gray metallic (donker grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

VOORRAAD Mazda CX-5 e-Skyactiv G 165 M-Hybrid automaat Advantage uitvoering in de kleur Machine Gray metallic. Direct leverbaar met 6 jaar fabrieksgarantie en nu met € 4.150,- voorraadkorting! 


De Mazda CX-5 is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De 360 graden camera biedt een beter zicht bij slechte weersomstandigheden, waardoor u beter kan anticiperen op mogelijke gevaren. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audiosysteem, met DAB-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Verdient de accu van uw smartphone ook aandacht? Opladen kan zonder snoeren, met de draadloze telefoonlader. Aan boord van deze Mazda CX-5 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Deze Mazda is voorzien van electronic climate control, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

Aan boord van deze Mazda houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. In deze Mazda vinden we verder een dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze CX-5 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Opties
19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
19-inch lichtmetalen velgen, Silver
360° View Monitor
Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
Apple CarPlay
Blind Spot Monitoring (BSM): dodehoekdetectiesysteem
cruise control
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
keyless entry
LED koplampen
Metallic lak Machine Grey
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030