Mazda CX-5

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Advantage € 4.150,- VOORRAADKORTING!
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Silver
  • 360° View Monitor
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
  • Apple CarPlay
  • Deep Crystal Blue
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
348681873
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurDeep Crystal Blue (donker blauw)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

VOORRAAD Mazda CX-5 e-Skyactiv G 165 M-Hybrid handgeschakeld Advantage uitvoering in de kleur Machine Gray metallic. Direct leverbaar met 6 jaar fabrieksgarantie en nu met € 4.150,- voorraadkorting! 



Alle technologie in de Mazda CX-5 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 10 kilometer heeft gereden sinds. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Met de 360 graden camera kunt u elk detail rond de auto zien, waardoor mogelijke schade door verkeerd inschatten van afstanden vermeden wordt. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met DAB-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Mazda bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Kabels niet nodig, de draadloze telefoonlader laadt uw smartphone al rijdend bij. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. De uitrusting van deze Mazda is met electronic climate control, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer behoorlijk compleet.

De Mazda CX-5 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Snelheid, brandstof, navigatie... de head-up display laat het allemaal zien, recht in het zichtveld van de weg. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

Opties
19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
19-inch lichtmetalen velgen, Silver
360° View Monitor
Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
Apple CarPlay
Deep Crystal Blue
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
LED koplampen
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
Achterklep automatisch open/sluiten
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030