Mazda CX-5

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Advantage € 4.150,- VOORRAADKORTING
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Silver
  • 360° View Monitor
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
  • Apple CarPlay
  • Blind Spot Monitoring (BSM): dodehoekdetectiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
270934534
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurDeep Crystal Blue Mica (donker blauw)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

VOORRAAD Mazda CX-5 e-Skyactiv G 165 M-Hybrid automaat Advantage uitvoering in de kleur Deep Crystal Blue Mica. Direct leverbaar met 6 jaar fabrieksgarantie en € 4.150,- voorraadkorting! 


Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto's. Dat ziet u terug in deze Mazda CX-5. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De vier camera's die samen de 360 graden camera vormen, bieden u de mogelijkheid om obstakels in elke richting te zien. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Mocht zich een probleem voordoen, dan krijgt u via remote services op uw smartphone te zien wat er precies aan de hand is, waar u ook bent. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het full map navigatiesysteem wijst de weg! De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Met electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en keyless entry is deze Mazda helemaal compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico's in. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Opties
19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
19-inch lichtmetalen velgen, Silver
360° View Monitor
Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
Apple CarPlay
Blind Spot Monitoring (BSM): dodehoekdetectiesysteem
cruise control
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
keyless entry
LED koplampen
voorstoelen verwarmd
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030