Mazda CX-5

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 165 Advantage € 4.150,- VOORRAADKORTING!
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Silver
  • 360° View Monitor
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
  • Apple CarPlay
  • electronic climate controle
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
55814894
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurMachine Gray Metallic (donker grijs)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

VOORRAAD Mazda CX-5 e-Skyactiv G 165 M-Hybrid handgeschakeld Advantage uitvoering in de kleur Machine Gray metallic. Direct leverbaar met 6 jaar fabrieksgarantie en nu met € 4.150,- voorraadkorting! 


Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Mazda CX-5. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Deze Mazda CX-5 heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Natuurlijk behoren 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met de hulp van vier camera's, biedt de 360 graden camera op deze auto een panoramisch zicht, wat bijzonder nuttig is bij het parkeren en manoeuvreren. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige full map navigatiesysteem. Deze Mazda CX-5 is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en keyless entry.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Mis geen seconde van wat er voor u gebeurt: door de head-up display ziet u de weg én de ritinformatie! U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. In deze Mazda vinden we verder een dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe CX-5. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Opties
19-inch lichtmetalen velgen, Bright Silver
19-inch lichtmetalen velgen, Silver
360° View Monitor
Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
Apple CarPlay
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
LED koplampen
Metallic lak Machine Grey
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
Achterklep automatisch open/sluiten
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030