Mazda CX-30

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid Homura Automaat
  • 18-inch lichtmetalen velgen, Black
  • achteruitrijcamera
  • alarmsysteem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • draadloze telefoonlader
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
697688232
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurMachine Gray metallic (donker grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD leverbare Mazda CX-30 e-Skyactiv G 150pk automaat Homura uitvoering in de kleur Machine Gray metallic. Nu met € 3.800,- voorraadkorting 


Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze Mazda CX-30 heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. In deze Mazda profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen full map navigatiesysteem. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mazda u om veiliger te rijden. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Ook helpen het dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe CX-30. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Opties
18-inch lichtmetalen velgen, Black
achteruitrijcamera
alarmsysteem
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go
draadloze telefoonlader
electronic climate controle
head-up display
keyless entry
kunstlederen interieurdelen
Metallic lak Machine Grey
navigatiesysteem full map
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030