Mazda 6

Sportbreak 2.5 SkyActiv-G 194 Homura
  • achterbank verwarmd
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • elektrisch schuif-/kanteldak
  • kunstlederen interieurdelen
  • lederen bekleding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
29533042
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2023
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving

DIRECT uit voorraad leverbaar en nu met € 3.300,- vooraadkorting. 

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merkt u ook bij een auto als deze Mazda 6 Sportbreak. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 10 kilometer. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Het lederen interieur is een stijlvolle extra van deze Mazda 6 Sportbreak. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Geen gekleum meer in de koude dagen. Het verwarmd stuurwiel voelt als een weldaad na het ijskrabben. Voor en achter: iedereen dezelfde luxe. Vandaar de verwarmde achterbank. Verder is de Mazda uitgerust met: 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het high performance audiosysteem staat garant voor een levendige en krachtige muziekweergave. Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst ‘m simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Mazda u om veiliger te rijden. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Opties
achterbank verwarmd
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
elektrisch schuif-/kanteldak
kunstlederen interieurdelen
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
Garanties
Fabrieksgarantie 31-12-2029