Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Homura € 3.950,- KORTING VOORRAADKORTING
  • 18-inch lichtmetalen velgen in Black
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • head-up display
  • Jet Black
  • keyless entry
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 4 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
573684896
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurJet Black Mica (donker zwart)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT LEVERBAAR Mazda3 Hatchback e-Skyactiv-G 150 M-Hybrid Homura in de kleur Jet Black Mica. NU MET € 3.950,-,- VOORRAADKORTING 


Laat u niets wijsmaken, deze Mazda 3 biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Om de audiofuncties onderweg aan te passen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van de audiobediening op het stuur. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Kabelkluwens en stekkerslingers van smartphones zijn hier niet aan de orde. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons maakt opladen strak, simpel en snel. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mazda heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting. Bovendien is er regensensor aan boord, maar ook een adaptive cruise control. Een druk op de knop en starten maar! Dat kan dankzij keyless start. De uitrusting van deze Mazda is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer behoorlijk compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze Mazda fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. U hoeft uw ogen niet meer van de weg te halen om dashboardinformatie te checken. De head-up display projecteert het rechtstreeks in uw zichtveld. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.

Opties
18-inch lichtmetalen velgen in Black
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
head-up display
Jet Black
keyless entry
kunstlederen interieurdelen
LED koplampen
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030