Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Exclusive-line + Design Pack - € 3.950.- VOORRAADKORTING
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 18"
  • Metallic lak Soul Red Crystal
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
821635456
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurSoul Red Crystal
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD leverbare Mazda3 e-Skyactiv 150pk Exclusive-Line uitvoering met als extra Design Pack en in de kleur Soul Red Crystal nu met € 3.950,- voorraadkorting 

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Comfort en een gevoel van luxe: dat geeft de heerlijke stoelverwarming. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Even de smartphone erin klikken en de draadloze telefoonlader zorgt vanzelf voor nieuwe energie. Met electronic climate control, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels, lederen stuur en boordcomputer is deze Mazda helemaal compleet.

Deze Mazda is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De auto is voorzien van head-up display, waarbij alle belangrijke informatie wordt geprojecteerd in uw gezichtsveld. U hoeft uw ogen geen seconde van de weg te halen! Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze 3 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 18"
Metallic lak Soul Red Crystal
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030