Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 150 Homura
  • 18-inch lichtmetalen velgen in Black
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • kunstlederen interieurdelen
  • navigatiesysteem full map
  • Platinum Quartz
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
55205652
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

DIRECT UIT VOORRAAD leverbare Mazda3 e-Skyactiv 150pk Homura uitvoering in de kleur Platinium Quartz nu met € 2.000,- voorraadkorting 

Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merkt u ook aan deze Mazda 3. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze Mazda 3 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze Mazda is voorzien van knoppen op het stuur om het full map navigatiesysteem en het audiosysteem met DAB-ontvangst te bedienen. Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Met deze auto heeft u altijd een copiloot aan uw zijde. De regensensor activeert de ruitenwissers en de automatisch inschakelbare verlichting schakelt de verlichting aan wanneer nodig. De juiste afstand en snelheid worden gereguleerd met de adaptive cruise control en u parkeert op de millimeter met hulp van de parkeersensoren achter. De contactsleutel is bij deze auto verleden tijd. De keyless start zorgt ervoor dat een druk op de knop voldoende is. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en dodehoekdetectie steeds veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze 3 staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Opties
18-inch lichtmetalen velgen in Black
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
kunstlederen interieurdelen
navigatiesysteem full map
Platinum Quartz
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Garanties
Fabrieksgarantie 31-12-2029