Mazda 2

1.5 SkyActiv-G 90 Homura AUTOMAAT - VOORRAAD
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • dodehoek detectie
  • extra getint glas
  • LED koplampen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
713317706
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

NIEUWE MAZDA2 MODEL 2024 Skyactiv-G 90pkd Homura AUTOMAAT in de kleur Soul Red Crystal metallic. Direct leverbaar met aantrekkelijke voorraadkorting! Betreft een nieuwe auto ongekentekend en geregistreerd met 6 jaar fabrieksgarantie. 



Met hun doordachte ontwerpen en hoge kwaliteit onderscheiden de Japanse auto's zich al tientallen jaren. Ook dit is weer zo′n bijzonder goede Japanse auto. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Deze Mazda is voorzien van een pittige benzinemotor en een automatische transmissie. Voorin is het ′s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. In deze Mazda profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Ogen op de weg, handen aan het stuur. De audiobediening op het stuur zorgt dat u probleemloos schakelt tussen zenders. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Mazda 2 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start! Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp!

Deze Mazda biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
dodehoek detectie
extra getint glas
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
Metallic lak Soul Red Crystal
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030