Mazda CX-5

2.0 SkyActiv-G 165 GT-M Line 2WD DEALER ONDERHOUDEN
  • 19-inch lichtmetalen velgen Gun Metallic-afwerking (excl. banden) (VLG)
  • cruise control
  • electronic climate controle
  • extra getint glas
  • lederen bekleding
  • LED koplampen
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 140.322 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ND-873-V
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurDeep crystal blue
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Verwacht: Een dealer onderhouden Mazda CX-5 Skyactiv-G 165pk in de zeer complete GT-M Line uitvoering. Betreft een auto van de eerste eigenaar, zonder schade verleden, sluitende Nationale Auto Pas rapport en sluitende onderhoudshistorie (exclusive bij de Mazda dealer). Wij kunnen deze auto in combinatie met een Mazda Autoverzekering polis leveren met garantie tot januari 2029 of 200.000 kilometers. 


Voor deze Mazda CX-5 moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Binnenin zien we een fraai afgewerkt lederen interieur. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Mazda CX-5 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer  lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Sublaag en tophoog... en alles daartussenin! Het high performance audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Achter het stuur van deze Mazda bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda CX-5 samen. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Mazda CX-5 Brake Assist als remondersteuning. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mazda bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

Is deze auto iets voor u? Genoemde prijs is een basisprijs. Wij informeren u graag welke garantie en onderhoudspakketten er op deze auto mogelijk zijn, of kijk ook op Knoop-mazda.nl. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende nadere kennismaking.


Pakket 1:  395,-
- 12 maanden garantie
- Volledig reinigen van in- en exterieur
- Geldige APK
- Vloeistoffen check

Pakket 2:  795,- 
- 12 maanden BOVAG garantie
- Volledig reinigen van in- en exterieur
- Voorzien van minimaal 12 maanden APK
- Onderhoudsbeurt volgens schema
- Levenslange pechhulp voor jouw Mazda bij onderhoud via de Mazda Dealer 
- 20 liter brandstof. 
- Napoetsen voor aflevering

Opties
19-inch lichtmetalen velgen Gun Metallic-afwerking (excl. banden) (VLG)
cruise control
electronic climate controle
extra getint glas
lederen bekleding
LED koplampen
Metallic lak (MET)
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Achteruitrijcamera (CAM)
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Aanvullende dealergarantie
Nap

Onze reviews