James onderhoud regio Utrecht

Regelmatig en goed onderhoud is het behoud van uw auto. Zo houdt u uw auto in topconditie en voorkomt u dat u ineens voor dure verrassingen komt te staan. Het team van Knoop Breukelen staat voor u klaar. Maak snel een afspraak voor onderhoud! 

Knoop James

JAMES Auto & Service

APK-keuringen, grote beurt, kleine beurt, glasreparatie ... in onze werkplaats in Breukelen kunt u terecht voor onderhoud van alle automerken. Of het nu gaat om uw eigen auto of om een leaseauto of bedrijfswagen. Onze monteurs beschikken over geavanceerde technische apparatuur om auto's van elk type en model te onderhouden. Zij volgen daarbij het onderhoudsschema dat bij uw auto hoort, en zij gebruiken alleen onderdelen en apparatuur die voldoen aan de specificaties van de fabriek. Hiermee garanderen wij dat ons onderhoud kwalitatief hoogwaardig is.

JAMES Auto & Service biedt service

Wij werken met de onderhoudsformule van JAMES Auto & Service. Dit houdt in dat wij uw auto controleren en als u dat wenst de onderdelen vervangen die niet meer goed zijn. Als extra voeren wij bij een grote onderhoudsbeurt op verzoek een gratis APK-keuring uit. Ook voor een Airco servicebeurt, CarCheck en Glasservice kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag! 

JAMES Grote onderhoudsbeurt

Onderhoud is voor elke auto van groot belang. Het zorgt ervoor dat uw mobiliteit intact blijft, en u voorkomt er vaak onaangename en dure verrassingen mee. Onafhankelijk van welk merk en type auto u heeft, u kunt altijd bij JAMES Auto & Service in Breukelen terecht voor scherp geprijsde onderhoudsbeurten.

Grote beurt uitgevoerd volgens het onderhoudsschema van de auto
Bij een grote onderhoudsbeurt worden alle onderdelen gecontroleerd en de noodzakelijke onderdelen vervangen volgens het onderhoudsschema van de auto. Bovendien kunt u bij een grote onderhoudsbeurt ervoor kiezen om uw auto een gratis APK-keuring te laten ondergaan.

Onderdelen volgens fabrieksspecificaties
Voor ieder merk en model kunnen wij het benodigde onderhoud volgens het onderhoudsboekje uitvoeren. Wij maken alleen gebruik van die auto-onderdelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties.

JAMES Kleine onderhoudsbeurt

Vakkundig en regelmatig onderhoud is van wezenlijk belang voor uw auto. U voorkomt er onaangename en vaak ook prijzige verrassingen op momenten dat het u het minst uitkomt.


Kleine beurt, check van vitale functies
Bij een kleine beurt worden belangrijke onderdelen van uw auto, zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen uitgebreid gecontroleerd. We stellen de lampen bij, en vullen vloeistoffen bij. Ook vervangen we de olie en het oliefilter.


Extra onderhoud met prijsopgave vooraf
Bovendien adviseren wij u over overige onderdelen die vervangen moeten worden of binnenkort aan vervanging toe zijn. Deze onderdelen kunnen wij bij de kleine beurt dan meteen meenemen of de werkzaamheden desgewenst uitstellen tot een later moment. Altijd ontvangt u een prijsopgave vooraf.

Header james breukelen 2