Mazda 2

1.5 e-SkyActiv-G 90 Homura DIRECT LEVERBAAR
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • dodehoek detectie
  • keyless start
  • LED koplampen
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
884711098
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurAero Gray Metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

NIEUWE MAZDA2 MODEL 2024 e-skyactiv G 90pk M-Hybrid Homura in de kleur Machine Gray Metallic. Direct leverbaar met aantrekkelijke voorraad/inruil korting! 


U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Mazda 2. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Hij rijdt lekker, deze Mazda. Pittig ook. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Audio aan/uit? Andere zender? Volgende track? Even klikken via de audiobediening op het stuur en het is geregeld. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Deze Mazda 2 is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. De ruitenwissersnelheid wordt bij iedere bui perfect geregeld dankzij de regensensor. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
dodehoek detectie
keyless start
LED koplampen
lichtmetalen velgen 16"
Metallic lak Machine Grey
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Garanties
Fabrieksgarantie 30-06-2030