Financiering

Onze financieringsproducten zijn perfect op maat voor wie zakelijk of prive een nieuwe of jong gebruikte auto wil rijden, zonder dat je in één keer de totale aanschafwaarde hoeft te betalen.

interieur nieuwe auto

Finance

Private Finance is een financieringsvorm met een vaste rente en looptijd. Deze financieringsvorm biedt je de mogelijkheid om de vaste maandelijkse termijnen – bestaande uit rente en aflossing – geheel op je persoonlijke financiële en fiscale situatie af te stemmen. Zo weet je gedurende de looptijd precies waar je aan toe bent.

Je kunt je maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slottermijn af te spreken. Een slottermijn is een vooraf vastgesteld bedrag dat je pas aan het einde van de looptijd hoeft te betalen. Over deze slottermijn betaal je gedurende de looptijd alleen rente en geen aflossing.

Na betaling van de slottermijn is de auto helemaal van jou.  Ook kan je ervoor kiezen om het verschil tussen de inruil van je auto en de slottermijn te gebruiken als aanbetaling voor de volgende aankoop.