Home Zakelijk Nieuws

Nieuws voor de zakelijke rijder

Mazda CX-5 Voordeel van de zaak!
Mazda introduceert Voordeel van de Zaak, een unieke (tijdelijke) actie met veel voordeel. Zo rijd je de luxe Mazda CX-5 nog dit jaar met € 3.000,- korting als je nu een voorraadmodel aanschaft.
Mazda6 in de pers
Je zou het met zo’n naam niet vermoeden, maar de nieuwe Mazda6 verdient een dikke 10. Tenminste, als we de vakpers mogen geloven. Maar wat zou jij ‘m voor cijfer geven?
Prinsjesdag 2018
Welke maatregelen zijn voor u als automobilist belangrijk? Op Prinsjesdag heeft het kabinet de fiscale plannen voor 2019 bekend gemaakt. Welke maatregelen zijn voor u als automobilist belangrijk om te weten? Wij hebben het in een overzicht gezet.
Ontdek álle voordelen van de Smart Keyless entry
De Smart Keyless entry is handig en ook nog eens multifunctioneel door de geheugenfunctie. Onze tip: koppel de sleutel aan je stoel. Zo staat 'ie altijd in de gewenste stand! Kom je dit bij ons testen?  
Mazda verkoopt opnieuw meer auto’s in Nederland
Mazda heeft in Nederland het afgelopen jaar opnieuw meer auto’s verkocht dan het jaar daarvoor. Totaal werden er 9.556 Mazda’s op naam gezet, een stijging van 9 % ten opzichte van 2016, daar waar de markt op + 8 % uitkwam. Het is het grootste verkoopvolume van Mazda in Nederland sinds 2004. Samen met zes andere merken in de top 20 wist Mazda een groei van het marktaandeel te realiseren, dat nu op 2,31 % staat, de hoogste score sinds het jaar 2000. De totale automarkt in Nederland eindigde op 414.538 stuks
Mazda CX-5 genomineerd
In de Mazda CX-5 ervaar je eenheid tot in de kleinste details. Met een eigen kijk op rijplezier en design dat puur vakmanschap uitstraalt is de CX-5 een verlengstuk van jezelf, zowel privé als zakelijk.
CX-5 model 2017 Pre-introductie
Autobedrijf Knoop mocht als eerste de nieuwe Mazda CX-5 komen bekijken in Utrecht. Hierbij een videoverslag van onze bevindingen.
Drive Together
Mazda en Automobielbedrijf Knoop starten begin april met een nieuwe merkcampagne onder de naam ‘Drive Together’ waarin Mazda het weer net even anders doet dan de rest. Daar waar veel automerken aansturen op het terugdringen van de rol van de bestuurder is de nieuwe campagne van Mazda en Knoop juist een ode aan het rijden.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website