Home Nieuws

Nieuws

Check hier of jouw auto kan rijden op E10!
In veel Europese landen - vooral in Duitsland, Frankrijk en België - bieden tankstations de met bio-ethanol aangelengde benzine aan. In Nederland is met name E5 verkrijgbaar en vanaf 1 oktober 2019 zal ook E10 verplicht worden. De E staat voor bio-ethanol, het getal voor het percentage toegevoegde ethanol.
Mazda3 Skyactiv-X
Nu in onze showroom in Maarssen: de nieuwe Mazda3 met revolutionaire Skyactiv-X motor. Deze 180pk motor is 20-30% zuiniger en zorgt voor een sportieve rijervaring dankzij de soepele respons en krachtige motor. Kom snel langs voor een proefrit om deze nieuwe motor zelf te ervaren.
Prinsjesdag
Voel je ook vorstelijk in een Mazda. Wij weten zeker dat deze comfortabeler rijdt dan de Gouden Koets!
Wil je dit zelf ervaren plan dan snel een proefrit.
Mazda CX-5: Tijdelijk € 1.500 extra inruilwaarde
De Mazda CX-5 staat op eenzame hoogte. De hoge instap, de hoge trekkracht en het hoge afwerkingsniveau maken de verwachtingen meer dan waar. En tijdelijk ontvang je €1.500,- extra inruilwaarde én een gratis trekhaak t.w.v. €1.240,-.
Mazda CX-5 Voordeel van de zaak!
Mazda introduceert Voordeel van de Zaak, een unieke (tijdelijke) actie met veel voordeel. Zo rijd je de luxe Mazda CX-5 nog dit jaar met € 3.000,- korting als je nu een voorraadmodel aanschaft.
 
Uw browser ondersteund geen lokale opslag.


In Safari, de voornaamste reden hiervoor is de "Privé Browse Modus".
De zoekmachine zal niet goed werken totdat u de privé browse modus uitzet in uw tabbladen overzicht.

Naar website